مدیراداره جهاد کشاورزی شادگان با بیا اینکه نخلهای شادگان تشنه هستند، گفت: نخیلات شادگان نیاز شدیدی به آب دارند و این مساله میطلبد تا کار رهاسازی آب به سرعت انجام شود.
مدیر اداره جهاد کشاورزی خرمشهر گفت: امسال 7هزار تن خرما از نخیلات شهرستان برداشت شد که از این میزان حدود 4هزار تن از خرما در خرمشهر خریداری و باقی آن نیز به شهرستانهای اطراف ارسال شد.
مدیر جهاد کشاورزی حمیدیه از شروع برداشت خرما همزمان با رطب و خارک خبر داد و گفت: پیشبینی برداشت شهرستان حمیدیه 700 تن محصول خرما است.
مدير جهاد كشاورزی آبادان از آغاز برداشت رطب از سطح نخلستانهای این شهرستان خبرداد.
مدیر اداره جهاد کشاورزی شادگان از احیای 450 هزار اصله نخل و حدود 2 هزار هکتار زمین زراعی با همکاری شرکت نفت در این شهرستان خبر داد.
مدیر اداره جهاد کشاورزی اهواز با اشاره به اتمام برداشت خرما در این شهرستان گفت: تاکنون حدود 2 هزار و 500 تن از کشاورزان شهرستان خریداری شده است .
مدیر اداره جهاد کشاورزی خرمشهر با اشاره به اتمام برداشت خرما در این شهرستان، گفت: امسال از نخیلات خرمشهر حدود 6 هزار تن خرما برداشت شده که این میزان نسبت به سال گذشته حدود 20 درصد کاهش پیدا کرده است.
معاون امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در خصوص خسارت گرد و خاک روزهای اخیر بر نخلستان و باغات استان، با بیان این که این پدیده در کوتاهمدت اثر خود را بر کیفیت محصولات باغی و همچینین تولیدات نخیلات میگذارد، گفت: ریزگردهای اخیر باعث کاهش 15 درصدی قیمت تولیدات باغی و نخیلات ما شده است.
مدیر اداره جهاد کشاورزی آبادان از آغاز کشت پاییزه نخیلات و میانه کاری در اواخر مهرماه در این شهرستان خبر داد .
رئیس مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و آب اتاق بازرگانی ایران با اشاره به نقش بسیار مهم تشکلهای کشاورزی در بهبود وضعیت تولید و کشت خرما در کشور گفت: اکنون عملکرد محصولات خرما در کشور حدود 5.
مدیرکل دفتر امور میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: به علت محدودیت منابع آبی برای کشت باغات، توسعه زیادی را برای باغات کشور مدنظر نداریم.
رئیس انجمن ملی خرمای کشور گفت: مخالف افزایش سطح زیر کشت خرما و موافق افزایش بهرهوری و عملکرد در واحد سطح نخلستانها هستیم و ما قصد نداریم میزان صادرات خرما از 30 درصد کل خرمای تولیدی کشور فراتر رود زیرا در غیر اینصورت در بازار داخلی دچار مشکل خواهیم شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گسترش عارضه خشکیدگی را زنگ خطری برای نخلستانهای استان دانست و گفت: این عارضه واقعا در میان نخلستانها گسترده شده است و سالانه بخش عمدهای از سطح سبز نخیلات را به علت گسترش این عارضه از دست میدهیم .
مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان کارون گفت: برداشت خرما در این شهرستان از اواخر شهریورماه آغاز شده و تا اواخر مهرماه امسال ادامه خواهد داشت.
مدیر اداره جهاد کشاورزی اهواز از برداشت 3300 تن خرما از نخلستانهای این شهرستان خبر داد.
مدیر اداره جهاد کشاورزی خرمشهر گفت: برداشت خرما در این شهرستان از 15 شهریورماه آغاز شده و تا اواخر مهرماه ادامه خواهد داشت .
مدیر اداره جهاد کشاورزی ماهشهر با اشاره به پیشبینی تولید 7500 تا 8 هزار تن خرما از سطح نخیلات این شهرستان، از افزایش 60 درصدی کیفیت محصول خرما در ماهشهر خبر داد.
مدیر اداره جهاد کشاورزی اهواز گفت: پیش بینی میکنیم امسال 4500 تن خرما از نخلستانهای این شهرستان برداشت شود.
مدیر اداره جهاد کشاورزی آبادان با اشاره به ثبات نسبی در عملکرد نخیلات این شهرستان نسبت به سال گذشته، گفت: پیشبینی میشود حدود 65 هزار تن خرما در نخلستانهای این شهرستان تولید شود.
مدیر اداره جهاد کشاورزی شادگان با اشاره به کاهش تولیدات نخیلات این شهرستان به علت کم آبی گفت: پیش بینی میشود کل تولیدات نخیلات این شهرستان 40 تا 45 هزار تن باشد.
مدیر اداره جهاد کشاورزی آبادان با اعلام تعیین قیمت خرید توافقی خرما، گفت: اتحادیه خشکبار سازمان جهاد کشاورزی، نرخ خرید توافقی خرما را برای کشاورزان معیین کرده که در این خصوص قیمت هر کیلوگرم خرمای استعمران درجه یک 16 هزار ریال تعیین شده است.
معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: پیشبینی میشود تولید خرمای استان در سال جاری 190 هزارتن باشد .
مدیر اداره جهاد کشاورزی خرمشهر با بیان اینکه در حال پیگیری بحث بیمه تنه نخل هستیم، گفت: دولت باید در این زمینه ورود کند تا علاوه بر محصول، تنه درختان نیز بیمه شود زیرا با توجه به شرایط اقلیمی خرمشهر و گرمای هوا امکان از بین رفتن نخیلات وجود دارد.
مدیر اداره جهاد کشاورزی شادگان از افت 40 درصدی عملکرد نخیلات این شهرستان خبرداد.
مدیر اداره جهاد کشاورزی خرمشهر از آغاز برداشت خارک و رطب از نخیلات این شهرستان خبر داد.
مدیر اداره جهاد کشاورزی خرمشهر گفت: احیای نخیلات خرمشهر در قالب طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری در سطح 10 هزار هکتار تعریف شده است که تاکنون 250 هکتار آن احیا شده و زیرکشت رفته است.