• چهارشنبه ۷ شهریور ماه، ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۱
  • دسته بندی : اجتماعی
  • کد خبر : 976-3814-5
  • خبرنگار : 17041
  • منبع خبر : ----

چرا احتمال طغیان بیماری‌های اسهالی در گرما و شرجی بیشتر است؟

معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به تداوم وقوع پدیده شرجی در استان خوزستان بر لزوم مصرف مواد غذایی و آب آشامیدنی سالم گفت: زمانی که گرما توام با افزایش رطوبت باشد، احتمال اینکه میکروارگانیسم‌ها در مواد غذایی فسادپذیر رشد کنند بیشتر می‌شود و در پی آن احتمال طغیان بیماری‌های اسهالی وجود دارد.

ناصر ضیغمی در گفت‌و‌گو با ایسنا‌ - منطقه خوزستان،‌ ‌اظهار کرد: در شرایط وقوع شرجی نگرانی از بروز موارد بیماری‌های اسهالی بیشتر می‌شود زیرا در شرایط وقوع شرجی نیز همانند دمای بالا زمینه بروز بیماری‌های اسهالی بیشتر می‌شود.

معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان گفت: بیماری‌های اسهالی از میکروارگانیسم‌ها (عوامل میکروبی) ناشی می‌شوند و هر جا که آلودگی آب آشامیدنی و مواد غذایی وجود داشته باشد، احتمال بروز بیماری اسهالی وجود دارد.

ضیغمی بیان کرد: زمانی که گرما توام با افزایش رطوبت باشد، احتمال اینکه میکروارگانیسم‌ها در مواد غذایی فسادپذیر رشد کنند بیشتر می‌شود و در پی آن احتمال طغیان بیماری‌های اسهالی وجود دارد.



انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: